Yhteystiedot & aukioloajat

Milla, taloushallinnon asiantuntija

Mustankorkean toimisto sijaitsee Jyväskylän Kivääritehtaalla. Kivääritehtaalla ovat asiakaspalvelumme, taloushallinto, tietohallinto, kuljetus ja logistiikka sekä viestintä.

TÖISSÄ. Milla on Mustankorkean taloustiimin uusin kasvo. Hän aloitti työt Mustankorkealla viime toukokuussa. Mustankorkealla Milla huolehtii myyntireskontrasta yhdessä työkaveriensa kanssa. Työssä Millaa viehättävät numerot, työn monipuolisuus sekä työn vaatima tarkkuus. Asukkaalle Milla saattaa näkyä maksusuunnitelmia tehtäessä.

MUSTIKSELLE. Milla kiinnostui Mustankorkeasta, kun hänen entinen työkaverinsa jakoi työpaikkailmoituksen LinkedInissä. Nyt entinen työkaveri onkin Millan nykyinen esihenkilö. Millalle oma tiimi ja työkaverit ovat tärkeitä. Taloustiimin naisilla onkin mieletön yhteishenki! Heti töiden alussa tiimiläiset sopivat yhteisen metsäretken vapaa-ajalleen. Vaikka töiden aloitus tapahtui etäaikaan, ei Milla koe jääneensä töiden kanssa yksin – apua on aina saatavilla. Tradenomin koulutuksen saanut Milla ehti tehdä töitä luotonvalvonnassa kymmenisen vuotta.

KIERRÄTYS. Ruokakaupasta Milla ei halua ostaa ruokaa turhaan. Kaikki mitä ostetaan, tulisi käyttää mahdollisimman tarkasti. Tätä onneksi auttaa se, että kasvavassa iässä olevat 7- ja 10-vuotiaat pojat syövät hyvällä ruokahalulla. Vaatehankinoissa Milla pyrkii satsaamaan hyvälaatuisiin vaatteisiin sekä harrastusvälineissä suosimaan kierrättämistä.

VAPAALLA. Sisustaminen sekä käsityöt, niin neulominen kuin puutyötkin, ovat lähellä Millan sydäntä. Hän on tehnyt itse kotiinsa mm. sohvapöydän. Muuten koko perhe harrastaa liikuntaa. Pojat tykkäävät jalkapallosta ja jääkiekosta, mies golfista ja Milla ryhmäliikunnasta. Tosin some kertoo, että Milla on innostunut miehensä kanssa myös kuntosalilla treenaamisesta. Tulevaisuudessa Milla haaveilee enemmän matkustavansa ulkomaille, esimerkiksi Italiaan, Ranskaan tai Australiaan.