Yhteystiedot & aukioloajat

Töissä Mustankorkealla - uratarinoita

Meillä Mustankorkealla työskentelee lähes 50 eri alan osaajaa. Meillä on kolme toimipistettä: Mustankorkean jätekeskus, Laukaan pienjäteasema sekä Kivääritehtaan toimisto. Täältä löydät tarinoita meistä mustislaistista.

Jätekeskuksellamme Ronsuntaipaleentiellä työskentelee esimerkiksi vaaka-aseman hoitajia sekä laitoshenkilöitä. Laitoshenkilöt työskentelevät hyötykeräyspisteillä, vaarallisten jätteiden parissa sekä kompostointi- ja biokaasulaitoksilla. Toimistollamme Kivääritehtaalla on töissä palveluneuvojia sekä taloushallinnon, tietohallinnon, viestinnän sekä kuljetusten ja logistiikan asiantuntijoita ja ammattilaisia. Lisäksi työskentelee ympäristöalan ja kunnossapidon osaajia.

Mustankorkea Oy on neljän kunnan omistama jäteyhtiö, joka vastaa alueen yli 170 000 asukkaan päivittäisistä jätehuoltopalveluista Jyväskylässä, Laukaassa, Muuramessa ja Toivakassa. Vastuullamme on jätteiden keräys, kuljetus, vastaanotto, käsittely ja hyödyntäminen sekä jäteneuvonta. Lisäksi tuotamme paikallisista biojätteistä liikennepolttoainetta, biokaasua, sekä multatuotteita yksityis- ja ammattilaiskäyttöön. Mustankorkean tytäryhtiö MKO Ympäristöpalvelut Oy, tarjoaa jätehuoltopalveluita Keski-Suomessa toimiville yrityksille. Mustankorkea-konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 19,9 M€ ja työllistämme tällä hetkellä yli 40 henkeä.