Yhteystiedot & aukioloajat

Kesätöihin toukokuuksi risukentälle

Onko kalenterissasi tilaa toukokuussa kesätyölle ulkosalla, asiakaspalvelun parissa? Etsimme toukokuuksi ASIAKASPALVELIJAA risujen vastaanottoon.

Yrityksemme asiakaspalvelijat ovat erityisen tärkeässä roolissa kohtaamassa asiakkaita. Hyvä asiakaspalvelukokemus on meille kunnia-asia!

Toukokuussa järjestämme ilmaisen risujen vastaanoton Mustankorkean jätekeskuksella, jolloin asiakkaamme voivat tuoda pienkuormat risuja alueellemme veloituksetta. Asiakaspalvelijana opastat asiakkaita ulkona sijaitsevalla risupihalla toimimisessa – säällä kuin säällä. Vilkkaimmat hetket voivat vaatia myös liikenteenohjausta alueella.

Tehtävä on kokoaikainen kaksivuorotyö ja työtä tehdään maanantaista lauantaihin (38,15 h/vko). Lauantaisin jätekeskus on auki klo 9–14. Työt ajoittuvat välille 2.5.-31.5.2022.

Odotamme sinulta:

Odotamme kaikilta asiakaspalvelijoiltamme tinkimätöntä palveluasennetta. Huono päivä ei koskaan näy asiakkaalle asti! Tehtävässä tarvitaan myös halua työskennellä ulkona ja mahdollisuutta työskennellä joustavasti työvuorosuunnitelman mukaan kahdessa vuorossa, myös lauantaisin. Odotamme sinulta vähintään 16 vuoden ikää.

Aito kiinnostus toimialaa kohtaan on tietenkin plussaa. Aikaisempi työkokemus alalta tai erilaisista asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Kiinnostuitko?

Mustankorkean jätekeskus sijaitsee osoitteessa Ronsuntaipaleentie 204. Huomioithan, että joukkoliikenteellä ei pääse perille saakka.

Mustankorkea on mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka mukaisiin periaatteisiin olemme työnantajana sitoutuneet. Voit lukea lisää periaatteista Oikotien sivuilta: https://kesaduuni.org/tyonantajalle/esimiehen-kesatyoopas/vastuullisen-kesatyon-periaatteet/

Kesätyösuhteen aikana kuulut kattavan työterveyshuoltomme piiriin. Palkkaus on tehtävissä työehtosopimuksemme (AVAINTES) mukainen.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään sunnuntaina 24.4.2022. Voit hakea soittamalla tai lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen rekry@mustankorkea.fi. Yhteyshenkilönä haussa toimii henkilöstöpäällikkö Taira Matilainen 0505907808 / rekry@mustankorkea.fi.

Mustankorkea Oy on neljän kunnan omistama jäteyhtiö, joka vastaa alueen yli 170 000 asukkaan päivittäisistä jätehuoltopalveluista Jyväskylässä, Laukaassa, Muuramessa ja Toivakassa. Vastuullamme on jätteiden keräys, kuljetus, vastaanotto, käsittely ja hyödyntäminen sekä jäteneuvonta. Lisäksi tuotamme paikallisista biojätteistä liikennepolttoainetta, biokaasua, sekä multatuotteita yksityis- ja ammattilaiskäyttöön. Mustankorkean tytäryhtiö MKO Ympäristöpalvelut Oy, tarjoaa jätehuoltopalveluita Keski-Suomessa toimiville yrityksille. Mustankorkea-konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 19,9 M€ ja työllistämme tällä hetkellä lähes 50 henkeä.