Yhteystiedot & aukioloajat

Jätehaku-arvonnan säännöt

Testaa jätehakua ja voita joulusiivous 13.11.- 30.11. 2018

Testaa, tiedätkö jätteille oikeat osoitteet ja osallistu kilpailuun. Voit voittaa kotiisi joulusiivouksen (2 tuntia). Palkinnon voi käyttää Jyväskylän, Laukaan, Muuramen tai Toivakan alueella 4.-22.12.2018.

Onnea arvontaan!

ARVONNAN SÄÄNNÖT

1. Arvonnan järjestäjä

Mustankorkea Oy
Y-tunnus: 1108572 4
Osoite: Kivääritehtaankatu 6 C, 40100 Jyväskylä

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voi osallistua Mustankorkean www-sivuilla, osoitteessa www.mustankorkea.fi/jatehaku, 13.11.- 30.11.2018 kokeilemalla jätehakua ja jättämällä yhteystiedot lomakkeella.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt.

Arvonta suoritetaan 3.12.2018. Voittaja saa lahjakortin joulusiivoukseen (2 tuntia). Palkinnon voi käyttää Jyväskylän, Laukaan, Muuramen tai Toivakan alueella 4.-22.12.2018.

3. Palkintojen käyttämiseen liittyvät ehdot

Palkinto on voimassa 4.-22.12.2018. Tarkemmat ohjeet toimitetaan voittajalle voitosta ilmoittamisen yhteydessä. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi eikä toiseksi palkinnoksi eikä luovuttaa eteenpäin.

Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta viikon sisällä, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa.

Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

4. Henkilötietojen käsittely

Antamiasi yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen. Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan Suomen lakeja ja asetuksia yksityisyyden suojasta.

5. Arvonnan järjestäjän vastuu

Palkintojen voittajat vapauttavat arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Arvonnan järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia arvonnan osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrää ja arvoa.

6. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla arvontaan osanottajat tulevat sidotuiksi näihin arvonnan sääntöihin ja arvonnan järjestäjän päätöksiin. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.