Omapiha

Multa & Komposti

Ravinteikasta laatumultaa kotipihoille! Omapihalta haet peräkärryllä helposti ja edullisesti tarvitsemasi multamäärän kotipihallesi. Mustankorkean mullat ovat korkealaatuisia ja tutkitusti turvallisia. Omapiha Nurmikkomulta sekä Istutusmulta ovat kalkittuja ja kompostilannoitettuja levitysvalmiita multia nurmikkojen ja istutusten pohjaksi.

Omapiha-hinnasto 2021

Omapiha Nurmikkomulta

Omapiha Nurmikkomulta soveltuu kasvualustaksi nurmikoille. Tuote on kompostilannoitettu ja kalkittu maa-ainespitoinen multatuote, joka on seulottu raekokoon 25 mm. Syötäville kasveille suosittelemme Omapiha Istutusmultaa.

Katso tuoteseloste

Kuorma Hinta
Pieni peräkärry (kuorma max. 0,6 t) 15 € / kuorma
Iso peräkärry (kuorma max. 1,0 t) 20 € / kuorma
Kuormaus 6 € / kuorma

Omapiha Istutusmulta

Omapiha Istutusmulta on kompostilannoitettu, kalkittu ja maa-ainespitoinen multatuote. Tuote on seulottu raekokoon 0-25 mm ja se soveltuu mm. kasvimaille, kukkapenkkeihin ja istutuslaatikoihin.

Katso tuoteseloste

Kuorma Hinta
Pieni peräkärry (kuorma max. 0,6 t) 25 € / kuorma
Iso peräkärry (kuorma max. 1,0 t) 30 € / kuorma
Kuormaus 6 € / kuorma

Omapiha Biokomposti

Omapiha Biokomposti soveltuu ravinteikkaaksi maanparannusaineeksi maanviljelyyn, viherrakentamiseen, maisemointiin sekä seosaineeksi mullan valmistukseen, mutta ei sellaisenaan kasvualustaksi.

Biokomposti voi sisältää erilliskerätyn biojätteen mukana tulleita mekaanisia epäpuhtauksia, kuten muovia ja lasia. Tuote sisältää tuulilevitteisiä rikkakasvinsiemeniä.

  • Maatalous: Käyttömäärät on määritettävä erikseen. Levitetään maan ravinnetarpeen mukaan lainsäädännön puitteissa. Tuotantoeläimet saa päästää alueelle aikaisintaan 21 päivää tuotteen levittämisen jälkeen.
  • Viherrakentaminen: Sekoitetaan pohjamaahan. Kompostin käyttömäärä riippuu parannettavan pohjamaan ravinnetilasta. Tavallisesti 2-3 m3/100 m2 riittää.
  • Eroosion esto: Levitetään maan pintaan noin 10 cm kerros. Kivennäismaan sekoittaminen biokompostiin heikentää eroosion esto-ominaisuuksia.
  • Mullan valmistus: Sekoitetaan kivennäismaahan halutussa suhteessa.

Katso tuoteseloste

Kuorma Hinta
Pieni peräkärry (max. 0,6 t) 5 € / kuorma
Iso peräkärry (max. 1,0 t) 10 € / kuorma
Kuormaus 6 € / kuorma

Mullan tarvelaskuri

Alla olevalla laskurilla voit laskea arvion kuinka paljon multaa tarvitset pihallesi. Nurmikko tiivistyy n. 20 % (25 cm -> 20 cm).