Omapiha

Kotipuutarhurin ostospaikka - nyt myös Laukaan pienjäteasemalla.

Laadukkaat multa- ja pihatuotteet

Mustankorkean Omapiha palvelee jätekeskuksella Jyväskylässä sekä Laukaan pienjäteasemalta. Kummastakin paikasta löydät multatuotteemme, minkä lisäksi jätekeskuksen Omapihalta löytyvät myös kivimurskat, hiekat ja katteet. Tervetuloa ostoksille!

Omapiha hinnasto Laukaan multahinnasto

HUOM! Omapiha on sulkeutunut kaudelta 2022. Nähdään jälleen keväällä 2023!

 

Biojätteistä multaa

Tiesitkö, että sinunkin biojätteistäsi on valmistettu multaa? Meillä biojätteet saavat uuden elämän. Multamme onkin Omapihamme tunnetuin tuote, eikä suotta. Multatuotteemme ovat kompostilannoitettuja, ravinteikkaita sekä tutkittuja ja turvallisia. Niiden avulla onnistut puutarhan istutustöissä varmemmin! Olemme Keski-Suomen suurin mullanvalmistaja. Vuonna 2021 myimme 52 000 tonnia multaa ja vuosi 2020 oli ennätysvuotemme – silloin multaa myytiin 70 000 tonnia.

Mustankorkean Omapiha on kierrätyksen asiantuntija ja puutarhasi paras ystävä.

 

Omien multatuotteidemme lisäksi löydät jätekeskuksen Omapihalta myös kivimurskat, hiekat ja katteet. Kivi- ja hiekkatuotteet on CE-merkitty. Laukaan pienjäteaseman Omapihalla myydään vain multatuotteita.

 

Omapihalta on helppo ostaa

Pyörähdä Omapihalla samalla, kun tuot jätteitä lajittelupihalle tai Laukaan pienjäteasemalle, niin puutarhaostokset hoituvat näppärästi yhdellä reissulla! Näin aikaa ja vaivaa säästyy mukavampiin puuhiin, kun mullat haetaan samalla peräkärryllä, jolla tuodaan jätteitä.

Laukaassa:

Laukaan pienjäteasemalla emme punnitse tai kuormaa peräkärryjä. Mullan lapiointi tosin ei ole oikeasti iso homma, sen teet kymmenessä minuutissa ja saat samalla loistavaa hyötyliikuntaa.

Laukaan multahinnasto

Jyväskylässä:

Muista ajaa jätekeskuksen Omapihalle aina vaaka-aseman kautta! Punnitsemme autosi sekä tullessa että lähtiessä, jotta tiedämme sinun saavan oikean määrän Omapihan tuotteita. Halutessasi saat jätekeskuksen Omapihaltamme myös kuormauksen 7 eurolla. Huomioithan, että kuormaus on saatavilla vain kuomuttomiin peräkärryihin ja niihinkään emme lastaa mukulakiviä. Tosin eipä siinä lapioinnissakaan kauaa mene.

Omapiha hinnasto

Tervetuloa ostoksille! Voit myös ottaa seurantaan some-kanavamme.

 

 

Nappaa Omapihan vinkit onnistuneeseen nurmikon perustamiseen videostamme!

Näin perustat nurmikon