Omapiha

Mustankorkean Omapiha on jokaisen kotipuutarhurin unelmien ostospaikka, josta löydät helposti mullat, kivimurskat, hiekat ja katteet.

Tuo tullessas, vie mennessäs

Pyörähdä Omapihalla samalla, kun tuot jätteitä lajittelupihalle, niin puutarhaostokset hoituvat näppärästi yhdellä reissulla!

Mustankorkean Omapiha on jokaisen kotipuutarhurin unelmien ostospaikka, josta löydät helposti mullat, kivimurskat, hiekat ja katteet. Pyörähdä Omapihalla samalla, kun tuot jätteitä lajittelupihalle, niin puutarhaostokset hoituvat näppärästi yhdellä reissulla!

Pihanrakentajan täsmätuotteet

Mustankorkean Omapiha on kierrätyksen asiantuntija ja puutarhasi paras ystävä. Jalostamme paikallisista jätteistä käyttövalmiita kotimaisia puutarhatuotteita kauniin kotipihan loihtimiseen.

Kaikki pihanlaittotuotteemme ovat tutkitusti turvallisia, hygieenisiä ja ravinteikkaita. Lisäksi kivi- ja hiekkatuotteet on CE-merkitty.

Ideat kotipihaan Ideapihalta

Puutarhaunelmia, seikkailun iloa ja romuromantiikkaa – niistä on Omapihan Ideapiha tehty. Ideapiha on suunnittelija Heidi Lehdon kanssa luotu kierrätyspuutarha, josta jokainen voi ammentaa ajatuksia omiin puutarhaprojekteihinsa. Kaikki Ideapihan materiaalit ovat Omapihan tuotteita tai kunnostettu Mustankorkealle saapuneista jätteistä.

Omapihalta on helppo ostaa!

Aikaa ja vaivaa säästyy mukavampiin puuhiin, kun mullat ja muut pihan täsmätuotteet haetaan samalla peräkärryllä, jolla tuodaan jätteitä. Omapiha-alue löytyy vaaka-aseman läheisyydestä, ja tilavilla ajokaistoilla riittää leveyttä suurenkin peräkärryn liikutteluun.

Tuotteet saa lapioida suoraan kyytiin. Kuomuttomiin peräkärryihin voit ostaa myös lastauksen 5 €:lla. Muista punnita kuormasi ennen ja jälkeen ostosten!

Avoinna

Omapihalle saapui talvi ja olemme nyt suljettu.

Sesonkina Omapiha on auki aina kun Mustankorkeakin.