Omapiha

Mustankorkean Omapiha on jokaisen kotipuutarhurin unelmien ostospaikka, josta löydät helposti mullat, kivimurskat, hiekat ja katteet.

Tuo tullessas, vie mennessäs

Pyörähdä Omapihalla samalla, kun tuot jätteitä lajittelupihalle, niin puutarhaostokset hoituvat näppärästi yhdellä reissulla!

Mustankorkean Omapiha on jokaisen kotipuutarhurin unelmien ostospaikka, josta löydät helposti mullat, kivimurskat, hiekat ja katteet. Pyörähdä Omapihalla samalla, kun tuot jätteitä lajittelupihalle, niin puutarhaostokset hoituvat näppärästi yhdellä reissulla!

Pihanrakentajan täsmätuotteet

Mustankorkean Omapiha on kierrätyksen asiantuntija ja puutarhasi paras ystävä. Jalostamme paikallisista jätteistä käyttövalmiita kotimaisia puutarhatuotteita kauniin kotipihan loihtimiseen.

Kaikki pihanlaittotuotteemme ovat tutkitusti turvallisia, hygieenisiä ja ravinteikkaita. Lisäksi kivi- ja hiekkatuotteet on CE-merkitty.

Omapihalta on helppo ostaa!

Aikaa ja vaivaa säästyy mukavampiin puuhiin, kun mullat ja muut pihan täsmätuotteet haetaan samalla peräkärryllä, jolla tuodaan jätteitä. Omapiha-alue löytyy vaaka-aseman läheisyydestä, ja tilavilla ajokaistoilla riittää leveyttä suurenkin peräkärryn liikutteluun.

Tuotteet saa lapioida suoraan kyytiin. Kuomuttomiin peräkärryihin voit ostaa myös lastauksen 6 eurolla. Muista punnita kuormasi ennen ja jälkeen ostosten!

Suljetaan 30.10.2020

Omapihan kesäsesonki päättyy perjantaina 30.10.2020. Kiitos kaikille käynnistä  ja nähdään ensi vuonna!