Omapiha

Mustankorkean Omapiha on jokaisen kotipuutarhurin unelmien ostospaikka, josta löydät helposti mullat, kivimurskat, hiekat ja katteet.

Kevättä odotellessa

Joko piha- ja puutarhatyöt kutkuttavat multasormia? Omapiha avautuu 7.5. ja uusi hinnastokin on julkaistu jo kevättalvella. Tervetuloa ostoksille!

Omapiha hinnasto 2022

HUOM! Omapiha avautuu lauantaina 7.5.2022. Ehdit siis hyvin ostaa vaikkapa multakuorman äitiä ilostuttamaan äitienpäivänä.

Jos et vielä seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, niin otahan kiireen vilkkaa kanavamme seurantaan. Omapihan some-kanavista kuulet ajankohtaisia uutisia puutarhatuotteistamme sekä vinkkejä kotipihalle.

 

 

Nappaa Omapihan vinkit onnistuneeseen nurmikon perustamiseen videostamme!

Näin perustat nurmikon

Mustankorkean Omapiha on jokaisen kotipuutarhurin unelmien ostospaikka, josta löydät helposti mullat, kivimurskat, hiekat ja katteet. Pyörähdä Omapihalla samalla, kun tuot jätteitä lajittelupihalle, niin puutarhaostokset hoituvat näppärästi yhdellä reissulla!

Pihanrakentajan täsmätuotteet

Mustankorkean Omapiha on kierrätyksen asiantuntija ja puutarhasi paras ystävä. Jalostamme paikallisista jätteistä käyttövalmiita kotimaisia puutarhatuotteita kauniin kotipihan loihtimiseen.

Kaikki pihanlaittotuotteemme ovat tutkitusti turvallisia, hygieenisiä ja ravinteikkaita. Lisäksi kivi- ja hiekkatuotteet on CE-merkitty.

Omapihalta on helppo ostaa!

Aikaa ja vaivaa säästyy mukavampiin puuhiin, kun mullat ja muut pihan täsmätuotteet haetaan samalla peräkärryllä, jolla tuodaan jätteitä. Omapiha-alue löytyy vaaka-aseman läheisyydestä, ja tilavilla ajokaistoilla riittää leveyttä suurenkin peräkärryn liikutteluun.

Tuotteet saa lapioida suoraan kyytiin. Kuomuttomiin peräkärryihin voit ostaa myös lastauksen 7 eurolla. Huomioithan, että mukulakiviä emme lastaa kuomuttomiinkaan kärryihin. Muista punnita kuormasi ennen ja jälkeen ostosten!