Omapiha

Mustankorkean Omapiha on jokaisen kotipuutarhurin unelmien ostospaikka, josta löydät helposti mullat, kivimurskat, hiekat ja katteet.

Oletko perustamassa uutta nurmikkoa?

Syksy on mitä paras ajankohta perustaa uusi nurmikko. Joko olet tilannut mullan kotipihalle?

Puutarhuri Heli Nousiainen kertoo, miten perustat nurmikon uudelle pihalle.

Oletko perustamassa uutta nurmikkoa? Nappaa Omapihan vinkit onnistuneeseen nurmikon perustamiseen videostamme!

Näin perustat nurmikon

Multakilpailun voittajat on arvottu!

Kilpailussa arvoimme peräkärryllisen multaa sekä Omanpihan Facebook-profiilimme että Instagram-profiilimme tykkääjien kesken. Onnea voittajille!

Kilpailu oli käynnissä heinäkuun ajan. Iso kiitos kaikille osallistumisesta! Voittajiin on oltu yhteydessä yksityisviesteillä. Facebook ja Instagram eivät ole osallisena tässä arvonnassa.

Jos et vielä seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, niin otahan kiireen vilkkaa kanavamme seurantaan. Omapihan some-kanavista kuulet ajankohtaisia uutisia puutarhatuotteistamme sekä vinkkejä kotipihalle.

Omapiha-hinnasto 2021

Mustankorkean Omapiha on jokaisen kotipuutarhurin unelmien ostospaikka, josta löydät helposti mullat, kivimurskat, hiekat ja katteet. Pyörähdä Omapihalla samalla, kun tuot jätteitä lajittelupihalle, niin puutarhaostokset hoituvat näppärästi yhdellä reissulla!

Pihanrakentajan täsmätuotteet

Mustankorkean Omapiha on kierrätyksen asiantuntija ja puutarhasi paras ystävä. Jalostamme paikallisista jätteistä käyttövalmiita kotimaisia puutarhatuotteita kauniin kotipihan loihtimiseen.

Kaikki pihanlaittotuotteemme ovat tutkitusti turvallisia, hygieenisiä ja ravinteikkaita. Lisäksi kivi- ja hiekkatuotteet on CE-merkitty.

Omapihalta on helppo ostaa!

Aikaa ja vaivaa säästyy mukavampiin puuhiin, kun mullat ja muut pihan täsmätuotteet haetaan samalla peräkärryllä, jolla tuodaan jätteitä. Omapiha-alue löytyy vaaka-aseman läheisyydestä, ja tilavilla ajokaistoilla riittää leveyttä suurenkin peräkärryn liikutteluun.

Tuotteet saa lapioida suoraan kyytiin. Kuomuttomiin peräkärryihin voit ostaa myös lastauksen 6 eurolla. Huomioithan, että mukulakiviä emme lastaa kuomuttomiinkaan kärryihin. Muista punnita kuormasi ennen ja jälkeen ostosten!

Sesonki kestää syksyyn saakka

Omapihan kesäsesonki alkoi maanantaina 12.4.2021 ja kestää myöhäiseen syksyyn saakka. Tervetuloa!