Multamyynti

Kuorma-autokuormittain

Mustankorkealta saat ravinteikasta laatumultaa suuriinkin kohteisiin aina omakotitalojen ja kerrostalojen pihoista vaativaan tienvarsi- ja ympäristörakentamiseen. Mustankorkean mullat ovat korkealaatuisia, erittäin edullisia ja levitysvalmiiksi kompostilannoitettuja.

Parempi laatu, edullisempi hinta

Multaa myydään kuorma-autokuormina tonneittain. Multakuorman voit hakea helposti itse multa-asemaltamme tai voimme toimittaa kuorman suoraan haluamaasi kotiosoitteeseen. Lataa hinnasto alta.

Lataa hinnasto

Omapiha Nurmikkomulta

Nurmikkomulta on erinomainen kasvualusta nurmikoille, joilta vaaditaan kestävyyttä runsaan käytön tai raskaiden hoitokoneiden takia. Se on levitysvalmis eli kompostilannoitettu, kalkittu ja seulottu kasvualusta piha- ja puistonurmikoille. Nurmikkomullan kivennäisainespitoisuus on Omapiha Puutarhamultaa korkeampi. Kasvualusta ja sen pinta säilyvät kivennäisaineksen ansiosta vettä läpäisevinä varmistaen kasvien juurtumisen ja itämisen vaativissakin olosuhteissa.

Katso tuoteseloste

Hinnat alv. 0 % alv. 24 %
Kuorma-autokuorma 11,00 € / tonni 13,64 € / tonni

Omapiha Puutarhamulta

Omapiha Puutarhamulta on kuohkea ja multava kasvualusta, joka soveltuu yleismullaksi kaikille puutarhan kasveille ja kasvualustaksi nurmikoille. Puutarhamulta sopii myös maanparannukseen hiekkaisille ja savisille paikoille. Multa on valmiiksi kompostilannoitettu, kalkittu ja seulottu kasvualusta.

Katso tuoteseloste

Hinnat alv. 0 % alv. 24 %
Kuorma-autokuorma 13,00 € / tonni 16,12 € / tonni

Omapiha Istutusmulta

Omapiha Istutusmulta on kompostilannoitettu, kalkittu ja maa-ainespitoinen multatuote. Tuote on seulottu raekokoon 0-25 mm ja se soveltuu mm. kasvimaille, kukkapenkkeihin ja istutuslaatikoihin.

Katso tuoteseloste

Hinta Alv. 0% Alv. 24%
Kuorma-autokuorma 18,00 € / tonni 22,32 € / tonni

Mustankorkea Maisemointimulta

Hinnat Alv. 0% Alv. 24%
Kuorma-autokuorma 7,00 € / tonni 8,68 € /tonni

Männynkuorikate

Männynkuorikate soveltuu katteeksi puiden ja pensaiden juuristoalueille sekä istutusalueille. Kuorikate levitetään maan pinnalle 5–7 cm paksuiseksi kerrokseksi. Katetta laitetaan ohuemmin taimien tyvialueelle, jolloin se ei estä uusien versojen kasvua tai kerää kosteutta.

Kate estää rikkakasvien kasvua. Vaikutus on tehokkain, kun rikkakasvit poistetaan ennen kuoren levittämistä. Suosittelemme käyttämään katteen alla rikkakasveista puhdasta kasvualustaa. Tuotetta voi käyttää myös kompostoinnissa.

Katso tuoteseloste

Hinta alv. 0 % alv. 24 %
Kuorma-autokuorma 40 € / m³ 49,60 / m³