Multamyynti

Kuorma-autokuormittain

Mustankorkealta saat ravinteikasta laatumultaa suuriinkin kohteisiin aina omakotitalojen ja kerrostalojen pihoista vaativaan tienvarsi- ja ympäristörakentamiseen. Mustankorkean mullat ovat korkealaatuisia, erittäin edullisia ja levitysvalmiiksi kompostilannoitettuja.

 

HUOM! Mullan myynti on päättynyt kaudelta 2022. Nähdään jälleen ensi keväänä! (päivitetty 7.12.2022)

Parempi laatu, edullisempi hinta

Multaa myydään kuorma-autokuormina tonneittain. Multakuorman voit hakea helposti itse multa-asemaltamme tai voimme toimittaa kuorman suoraan haluamaasi kotiosoitteeseen. Lataa hinnasto alta.

Katso hinnasto

Omapiha Nurmikkomulta

Omapiha Nurmikkomulta soveltuu kasvualustaksi nurmikoille. Tuote on kompostilannoitettu ja kalkittu maa-ainespitoinen multatuote, joka on seulottu raekokoon 25 mm. Syötäville kasveille suosittelemme Omapiha Istutusmultaa.

 

Hinnat alv. 0 % alv. 24 %
Kuorma-autokuorma 11,50 € / tonni 14,26 € / tonni

Omapiha Istutusmulta

Omapiha Istutusmulta on kompostilannoitettu, kalkittu ja maa-ainespitoinen multatuote. Tuote on seulottu raekokoon 0-25 mm ja se soveltuu mm. kasvimaille, kukkapenkkeihin ja istutuslaatikoihin.

Katso tuoteseloste

 

Hinta Alv. 0% Alv. 24%
Kuorma-autokuorma 20,00 € / tonni 24,80 € / tonni

Männynkuorikate

Männynkuorikate soveltuu katteeksi puiden ja pensaiden juuristoalueille sekä istutusalueille. Kuorikate levitetään maan pinnalle 5–7 cm paksuiseksi kerrokseksi. Katetta laitetaan ohuemmin taimien tyvialueelle, jolloin se ei estä uusien versojen kasvua tai kerää kosteutta.

Kate estää rikkakasvien kasvua. Vaikutus on tehokkain, kun rikkakasvit poistetaan ennen kuoren levittämistä. Suosittelemme käyttämään katteen alla rikkakasveista puhdasta kasvualustaa. Tuotetta voi käyttää myös kompostoinnissa.

Katso tuoteseloste

Hinta alv. 0 % alv. 24 %
Kuorma-autokuorma 48,39 € / m³ 60,00 / m³