Multamyynti

Kuorma-autokuormittain

Mustankorkealta saat ravinteikasta laatumultaa suuriinkin kohteisiin aina omakotitalojen ja kerrostalojen pihoista vaativaan tienvarsi- ja ympäristörakentamiseen. Mustankorkean mullat ovat korkealaatuisia, erittäin edullisia ja levitysvalmiiksi kompostilannoitettuja.

Parempi laatu, edullisempi hinta

Multaa myydään kuorma-autokuormina tonneittain. Multakuorman voit hakea helposti itse multa-asemaltamme tai voimme toimittaa kuorman suoraan haluamaasi kotiosoitteeseen. Lataa hinnasto alta.

Omapiha-hinnasto 2021

Omapiha Nurmikkomulta

Omapiha Nurmikkomulta soveltuu kasvualustaksi nurmikoille. Tuote on kompostilannoitettu ja kalkittu maa-ainespitoinen multatuote, joka on seulottu raekokoon 25 mm. Syötäville kasveille suosittelemme Omapiha Istutusmultaa.

HUOM! Viikolla 42 Nurmikkomullan saatavuudessa kuorma-autoilla on pieni toimituskatko tuotannollisten syiden vuoksi. Tiedotamme heti, kun katkos on ohi.

Katso tuoteseloste

Hinnat alv. 0 % alv. 24 %
Kuorma-autokuorma 11,50 € / tonni 14,26 € / tonni

Omapiha Istutusmulta

Omapiha Istutusmulta on kompostilannoitettu, kalkittu ja maa-ainespitoinen multatuote. Tuote on seulottu raekokoon 0-25 mm ja se soveltuu mm. kasvimaille, kukkapenkkeihin ja istutuslaatikoihin.

Katso tuoteseloste

Hinta Alv. 0% Alv. 24%
Kuorma-autokuorma 20,00 € / tonni 24,80 € / tonni

Mustankorkea Maisemointimulta

Maisemointimulta on tarkoitettu ammattilaiskäyttöön  ja se soveltuu mm. tieluiskien maisemointiin ja vaikkapa kaupunkialueiden viherrakentamiseen Omapiha Nurmikkomullan alle. Maisemointimultaa valmistetaan tilauksesta. Tilausmäärä on minimissään 1 000 tonnia.

Katso tuoteseloste

Hinnat Alv. 0% Alv. 24%
Kuorma-autokuorma 8,00 € / tonni 9,92 € /tonni

Männynkuorikate

Männynkuorikate soveltuu katteeksi puiden ja pensaiden juuristoalueille sekä istutusalueille. Kuorikate levitetään maan pinnalle 5–7 cm paksuiseksi kerrokseksi. Katetta laitetaan ohuemmin taimien tyvialueelle, jolloin se ei estä uusien versojen kasvua tai kerää kosteutta.

Kate estää rikkakasvien kasvua. Vaikutus on tehokkain, kun rikkakasvit poistetaan ennen kuoren levittämistä. Suosittelemme käyttämään katteen alla rikkakasveista puhdasta kasvualustaa. Tuotetta voi käyttää myös kompostoinnissa.

Katso tuoteseloste

Hinta alv. 0 % alv. 24 %
Kuorma-autokuorma 45 € / m³ 55,80 / m³