Rivi- ja kerrostalot

Asiakastili asunto-osakeyhtiöille

Onko taloyhtiöstäsi tulossa Mustankorkealle jätekuorma esimerkiksi siivoustalkoiden jälkeen? Onhan yhtiöllä jo oma asiakastili?

Mustankorkean jätekeskukselle tulee paljon yksittäisiä jätekuormia taloyhtiöistä esimerkiksi talkoiden jälkeen. Näiden kuormien laskutuksessa on toisinaan ongelmia, joiden välttämiseksi isännöitsijöiltä toivotaan yhteistyötä.

Asunto-osakeyhtiölle pitää avata Mustankorkean tiliasiakkuus ennen jätekuormien toimittamista, mikäli tiliä ei vielä ole.

Tilanteessa, jossa asunto-osakeyhtiön omaa asiakastiliä ei ole avattu ennakkoon, kuorma kirjataan isännöitsijän nimissä olevalle tilille ja As Oy merkitään laskuun viitetietona. Osapuolten katsotaan tällöin hyväksyvän tämän laskutustavan.

Joissakin tapauksissa menettely on johtanut reklamaatioihin puutteellisten laskutustietojen vuoksi –  laskuja on hyvitetty ja luotu järjestelmiimme uudelleen. Tästä aiheutuu ylimääräistä vaivaa asiakkaalle ja ruuhkaa taloushallintoomme.

Isännöitsijä voi tehdä tiliasiakashakemuksen edustamalleen yhtiölle kätevästi sähköisellä lomakkeellamme. Muistathan tehdä hakemuksen vähintään kaksi päivää ennen jätekuorman tuomista!