Neuvonta

Mediapankki & Press

Mustankorkea Oy on Jyväskylän kaupungin sekä Laukaan ja Muuramen kuntien omistama jätehuoltoyhtiö, joka tuottaa kaikki päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut.

Mustankorkea vastaa jätehuollon käytännön toteuttamisesta eli se tarjoaa jätehuoltopalvelut huolehtimalla jätteiden keräyksestä, kuljetuksesta, vastaanotosta, käsittelystä ja hyödyntämisestä sekä jäteneuvonnasta. Palveluihin kuuluvat myös Mustankorkean jätekeskus ja lajittelupiha, kunnissa sijaitsevat hyötykeräyspisteet, aluekeräyspisteet, vaarallisten jätteiden kiinteät vastaanottopaikat sekä kiertävät keräykset.

Mustankorkea Oy on perustettu vuonna 1998. Yhtiön omistavat Jyväskylän kaupunki sekä Laukaan ja Muuramen kunnat. Mustankorkea vastaa jätehuollon käytännön toteuttamisesta tällä hetkellä omistajakuntiensa alueella. Omistajakuntien kuntalaisten ja yritysten lisäksi asiakkainamme on muita kuntia (Hankasalmi, Jämsä, Keuruu, Petäjävesi, Toivakka ja Uurainen). Yhtiön koko toimialueella asuu noin 220 000 asukasta.

Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli noin 11,2 miljoonaa euroa. Jätekeskuksessa vieraili yli 100 000 henkilöä.

Mustankorkea Oy on sitoutunut toiminnassaan ISO 9001 -laatujärjestelmän ja ISO 14 001 -ympäristöjärjestelmän standardeihin.

Lisätiedot

Piia Aho
Viestintä- ja ympäristöpäällikkö
040 778 7248
piia.aho@mustankorkea.fi