Ajankohtaista

Joulukuusien keräys aloitetaan 10.1.2022

Joulukuusien keräys alkaa maanantaina 10. tammikuuta 2022. Jos siis haluat toimittaa kuusesi keräykseen, tulisi se tehdä sunnuntaihin 9.1. mennessä.

09.

joulukuu

2021

09.12.

Päivi Peltola

viestinnän suunnittelija

Rivi- ja kerrostaloissa (yli 5 asunnon taloyhtiöt) joulukuusen voi viedä jätekatoksen luokse, mistä se poimitaan kyytiin. Omakotitalot ja alle viiden asunnon taloyhtiöt voivat viedä joulukuusensa lähimmälle Mustankorkean hyötykeräyspisteelle.

”Joulukuusien kerääminen aloitetaan maanantaina 10.1. ja se jatkuu 1-2 viikkoa. Ei siis kannata huolestua, jos oma joulukuusi ei ole haettu ensimmäisen viikon aikana”, kertoo Mustankorkean logistiikkapäällikkö Antti Anhava.

Jos joulukuustaan ei tuo keräykseen ajoissa, voidaan se kerätä myöhemmin maksullisena sekajätteenä. Tammikuun alussa kerätyt joulukuuset haketetaan ja käytetään kompostin tukiaineena, samalla tavoin kuin jätekeskuksen ja Laukaan pienjäteaseman risut ja oksat.

09.

joulukuu

2021

Päivi Peltola

viestinnän suunnittelija