Ajankohtaista

REKRY: Etsimme QEHS-asiantuntijaa

Kuuluvatko osaamisalueisiisi ympäristö, turvallisuus, työsuojelu, kemikaaliturvallisuus ja laatu? Ovatko jäteala ja ympäristöpuolen tehtävät sinulle tuttuja? Viihdytkö sekä kentällä että tietokoneella? Hae meille töihin monipuoliseen työtehtävään QEHS-asiantuntijaksi!

11.

marraskuu

2021

11.11.

Päivi Peltola

viestinnän suunnittelija

QEHS-asiantuntija

Uudistamme QEHS-organisaatiotamme ja haemme joukkoomme ammattitaitoista QEHS-asiantuntijaa. Noudatamme Mustankorkealla ISO 9001 -laatujärjestelmän ja ISO 14 001 -ympäristöjärjestelmän standardeja.

QEHS-asiantuntijan vastuisiin kuuluvat ympäristöön, turvallisuuteen, työsuojeluun, kemikaaliturvallisuuteen ja laatuun liittyvät tehtävät:

 • Koordinoit jätekeskuksen alueella tehtävät vuosittaiset ja kohdennetut QEHS-tarkastukset
 • Tuet esimiehiä viranomaisyhteistyössä, tarkastusten järjestämisessä ja dokumentoinnissa
 • Tuotat QEHS:n alueella ohjeistuksia ja tarvittaessa koulutat henkilöstöä omalla osaamisalueellasi
 • Toimit ympäristö- ja kehityspäällikön kanssa yhtiön ympäristöasiantuntijana
 • Osallistut ympäristölupien hakemiseen ja ylläpitämiseen sekä lupien mukaisen toiminnan varmistamiseen
 • Teet jätekeskuksen alueella ympäristötarkkailuja (mm. velvoitetarkkailu, ympäristöhavaintojen käsittely ja raportointi) ja laadunvalvonnan vaatimia näytteenottoja.
 • Kokemuksestasi riippuen voit joko vastata itsenäisesti tai tukea laatupäällikköä laatujärjestelmän ja laatudokumentaation ylläpitämisessä sekä sisäisissä ja ulkoisissa auditoinneissa. Tuet organisaatiota laatujärjestelmän mukaisen toiminnan ylläpitämisessä.
 • Tuet organisaatiota turvallisuuskulttuurin ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Osallistut turvallisuuskierroksiin, muihin turvallisuuteen liittyviin sisäisiin ja ulkoisiin tarkastuksiin ja organisoit tarvittavien korjaus- ja ylläpitotoimenpiteiden tekemisen.
 • Osallistut riskinarviointeihin
 • Vastaat kemikaaliturvallisuudesta ja käyttöturvatiedotteista yhdessä muun turvallisuusorganisaation kanssa.
 • Tehtäviä voidaan muokata ja painottaa valitun henkilön osaamisen ja taustan mukaan.

 

Odotamme sinulta:

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta teollisuuden monipuolisista QEHS-tehtävistä. Erityisesti arvostamme jätealan tuntemusta. Vahva osaaminen ympäristöpuolen tehtävistä on edellytys tehtävässä menestymiselle. Laadun ja turvallisuuden osalta sinulla voi olla jostain osa-alueista vahvempaa osaamista ja joissain tarvetta oppia ja kouluttautua lisää. Tärkeää on kiinnostus koko QEHS-tehtäväkenttää kohtaan.

Viihdyt sekä kentällä käytännönläheisissä tehtävissä että tietokoneen ääressä. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja olet työotteeltasi järjestelmällinen. Pystyt itsenäisesti suunnittelemaan monipuolisen tehtäväkentän toimintaa ja myös ohjaamaan toisten työtä sovittuihin toimenpiteisiin liittyen. Tehtävässä tarvitaan erittäin hyviä vuorovaikutustaitoja ja taitoa tuottaa sujuvaa tekstiä.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen tehtäväkentän jätealan suurella paikallisella toimijalla. Pääset käyttämään työssäsi ammattitaitoasi ja voit edelleen kehittää toimintaamme QEHS:n alueella. Pääasiallinen toimipisteesi on Mustankorkean jätekeskuksella, mutta työ vaatii liikkumista muissakin toimipisteissämme Keski-Suomen alueella, joten ajokortti on tarpeen ja oman auton käyttömahdollisuus plussaa.

Työssä noudatetaan toimistotyöaikaa ja käytössämme on liukuva työaika. Odotamme QEHS-asiantuntijan olevan pääosin läsnä työpaikalla työn luonteen vuoksi, mutta työvälineet tukevat hyvin myös etätyötä, jos raporttien kirjoitus sujuukin paremmin kotoa käsin. Käytössäsi ovat kattavat työterveys- ja hyvinvointipalvelumme, joilla haluamme tukea työhyvinvointia niin työssä kuin vapaallakin. Noudatamme Avainta Ry:n työehtosopimusta.

Ilmoittelussa kumppanina toimii Adecco Oy, mutta hakemukset osoitetaan suoraan Mustankorkealle. Hae tehtävää viimeistään tiistaina 23.11.2021 lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen rekry@mustankorkea.fi. Liitä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen. Odotamme hakemustasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Taira Matilainen / 0505907808 tai rekry@mustankorkea.fi.

Mustankorkea Oy on neljän kunnan omistama jäteyhtiö, joka vastaa alueen yli 170 000 asukkaan päivittäisistä jätehuoltopalveluista Jyväskylässä, Laukaassa, Muuramessa ja Toivakassa. Vastuullamme on jätteiden keräys, kuljetus, vastaanotto, käsittely ja hyödyntäminen sekä jäteneuvonta. Lisäksi tuotamme paikallisista biojätteistä liikennepolttoainetta, biokaasua sekä multatuotteita yksityis- ja ammattilaiskäyttöön. Mustankorkean tytäryhtiö MKO Ympäristöpalvelut Oy, tarjoaa jätehuoltopalveluita Keski-Suomessa toimiville yrityksille. Mustankorkea-konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 19,9 M€ ja työllistämme tällä hetkellä lähes 50 henkeä.

11.

marraskuu

2021

Päivi Peltola

viestinnän suunnittelija