Ajankohtaista

Itsenäisyyspäivä vaikuttaa jätehuoltoon

Itsenäisyyspäivä maanantai 6.12.2021 vaikuttaa jäteastioiden tyhjennyksiin ja jätekuljetuksiin Mustankorkean alueella. Jäteastioita ei tyhjennetä arkipyhinä eli esimerkiksi itsenäisyyspäivänä. Tämän vuoksi kuljetuskumppanit ajavat reittejä hieman totutusta ajopäivästä myöhemmin ja myös lauantaina 11.12. Esimerkiksi ne, joilla tyhjennys on yleensä tiistaisin, on tyhjennyspäivä itsenäisyyspäivän vuoksi keskiviikkona.

23.

marraskuu

2021

23.11.

Päivi Peltola

viestinnän suunnittelija

Myös Mustankorkean jätekeskus ja toimisto hiljenevät itsenäisyyspäivän viettoon ja ovat suljettuja. Palvelemme normaalisti jälleen tiistaina 7.12., jolloin jätekeskus on auki klo 7-19 ja asiakaspalvelun puhelin vastaa klo 9-15.

Mustankorkea toivottaa rauhallista itsenäisyyspäivää kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille!

23.

marraskuu

2021

Päivi Peltola

viestinnän suunnittelija