Ajankohtaista

REKRY: Etsimme biokaasulaitokseen laitospäällikköä

Oletko teknisen alan ammattilainen, joka nauttii toiminnan ja prosessien kehittämisestä? Loistatko esimiestyössä ja olet kiinnostunut siitä, kuinka jätteet jatkojalostetaan liikennebiokaasuksi sekä maanparannusaineeksi? Hae vastuulliseen ja itsenäiseen, mutta ei yksinäiseen tehtävään biokaasulaitoksemme laitospäälliköksi. Tehtävä on vakituinen ja työpaikka sijaitsee Jyväskylässä.

01.

syyskuu

2021

01.09.

Päivi Peltola

viestinnän suunnittelija

Mustankorkean biokaasulaitos on Keski-Suomen suurin kuivamädätystekniikkaan perustuva biokaasulaitos. Biokaasulaitoksella käsitellään syntypaikkalajiteltuja biojätteitä, lantaa ja pienessä määrin myös muita orgaanisia jätteitä. Biokaasulaitoksen yhteydessä olevan kompostointilaitoksen kanssa ne muodostavat yhdessä biologisen käsittelyn kokonaisuuden. Prosessien lopputuotteena saadaan liikennebiokaasua ja maanparannuskompostia eri käyttötarkoituksiin. Vuodessa biokaasulaitos tuottaa noin 2 miljoonaa normikuutiometriä (Nm³) biokaasua, joka jalostetaan pääosin liikennebiokaasuksi myytäväksi kahdella tankkausasemalla, Mustankorkean jätekeskuksella ja Jyväskylän Seppälässä.

Etsimme nyt biokaasulaitokseen LAITOSPÄÄLLIKKÖÄ

Panostamme biokaasulaitoksen toiminnan ja prosessien kehittämiseen ja haemme laitospäällikköä uuteen vakituiseen positioon. Laitospäällikkö raportoi jätekeskuksen yksikön päällikölle.

Laitospäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti biokaasulaitoksen toiminnasta, kehittämisestä, tuloksesta sekä raportoinnista. Toimit lähiesimiehenä biokaasulaitoksen tiimille ja huolehdit työturvallisuudesta ja tiimisi hyvinvoinnista. Koordinoit ja ohjaat laitoksen kehitysprosesseja ja isommissa projekteissa toimit projektipäällikkönä. Olet vastuussa myös osto- ja kilpailutusprosesseista laitokseen liittyvissä hankinnoissa. Toimit maakaasun ja painelaitteiden käytönvalvojana, kun tehtävien vaatimat koulutukset on suoritettu.

Tehtävä on vastuullinen ja itsenäinen, mutta ei yksinäinen. Saat työssäsi tukea Mustankorkean ammattilaisilta sekä biokaasutekniikan asiantuntijoilta, jotka toimivat kumppaneinamme.

Odotamme sinulta:

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, kuten prosessi- tai konetekniikan insinööri/DI ja vankka kokemus vastuullisista tehtävistä erilaisten teollisuuden prosessien parissa. Aiempi tuntemus biokaasun tuotantoprosessista ei ole välttämätöntä, mutta kyky ja kiinnostus omaksua uusia teknisiä asioita on ehdoton edellytys tehtävässä menestymiseen. Pystyt myös hyödyntämään tiimin ja asiantuntijakumppaneiden osaamista tehokkaasti – kaikkea ei tarvitse osata itse.

Hahmotat kokonaisuuksia ja tuot oma-aloitteisesti esiin laitoksen kehitystarpeita. Sinulla on kokemusta projektien koordinoinnista tai johtamisesta ja aiempi kokemus hankinnoista katsotaan eduksi. Hyvä paineensietokyky ja järjestelmällinen työote ovat tehtävässä tarpeen. Sinulla on myös hyvät valmiudet toimia esimiehenä.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen tehtäväkentän ja tuen työhösi ammattitaitoiselta tiimiltä. Saat mahdollisuuden kehittyä tehtävässäsi alan ammattilaiseksi.  Työssä noudatetaan toimistotyöaikaa ja käytössämme on liukuva työaika, mutta laitospäälliköltä edellytetään mahdollisuutta tukea (etänä) laitoksen työntekijöitä myös toimistoajan ulkopuolella esimerkiksi akuuteissa vikatilanteissa. Odotamme laitospäällikön olevan pääosin läsnä työpaikalla työn luonteen vuoksi, mutta työvälineet tukevat hyvin myös etätyötä, jos raporttien kirjoitus sujuukin paremmin kotoa käsin. Käytössäsi ovat kattavat työterveys- ja hyvinvointipalvelumme, joilla haluamme tukea työhyvinvointia niin työssä kuin vapaallakin. Noudatamme Avainta Ry:n työehtosopimusta.

Ilmoittelussa kumppanina toimii Adecco Oy, mutta hakemukset osoitetaan suoraan Mustankorkealle. Hae tehtävää viimeistään keskiviikkona 15.9.2021 lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen rekry@mustankorkea.fi. Liitä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen. Odotamme hakemustasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Taira Matilainen / 0505907808 tai rekry@mustankorkea.fi.

Mustankorkea Oy on neljän kunnan omistama jäteyhtiö, joka vastaa alueen yli 170 000 asukkaan päivittäisistä jätehuoltopalveluista Jyväskylässä, Laukaassa, Muuramessa ja Toivakassa. Vastuullamme on jätteiden keräys, kuljetus, vastaanotto, käsittely ja hyödyntäminen sekä jäteneuvonta. Lisäksi tuotamme paikallisista biojätteistä liikennepolttoainetta, biokaasua, sekä multatuotteita yksityis- ja ammattilaiskäyttöön. Mustankorkean tytäryhtiö MKO Ympäristöpalvelut Oy, tarjoaa jätehuoltopalveluita Keski-Suomessa toimiville yrityksille. Mustankorkea-konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 19,9 M€ ja työllistämme tällä hetkellä lähes 50 henkeä.

01.

syyskuu

2021

Päivi Peltola

viestinnän suunnittelija