Ajankohtaista

Puujätteet maksutta jätekeskukselle

Mustankorkean jätekeskuksella on käynnissä huhtikuun loppuun asti käsitellyn ja käsittelemättömän puujätteen ALE-kampanja. Kampanjan aikana sinulle tarpeettoman puujätteen voi tuoda jätekeskukselle ilmaiseksi!

12.

helmikuu

12.02.

Mustankorkea

Mustankorkea

Mustankorkea käyttää puuhaketta kompostoinnin tukiaineena. Hakkeen raaka-aineena käytetään sekä käsiteltyä että käsittelemätöntä puuta. Yleensä haketta on riittänyt kompostointiin yllin kyllin, mutta nyt tukiaine on päässyt loppumaan ja sitä tarvitaan lisää.

Nyt on hyvä aika tarkistaa omat varastot, tallit ja verstaat ja tuoda sinulle tarpeeton ja kierrätykseen kelpaava puujäte ilmaiseksi jätekeskukselle, normaalin 7e/kuorma sijasta. Jätekeskuksen puujätteen ALE-kampanja jatkuu 30.4. asti.

Tervetuloa jätekeskukselle, olemme avoinna arkisin 7-19!

12.

helmikuu

Mustankorkea

Mustankorkea