Ajankohtaista

Mustankorkealla avoinna viestintäsuunnittelijan paikka

Oletko sujuvasanainen ja -kynäinen sisällöntuottaja, jolla on jo kokemusta viestinnän ja markkinoinnin työtehtävistä? Saatat olla etsimämme viestintäsuunnittelija! Lue lisää ja hae mielenkiintoiseen pestiin pikimmiten.

13.

tammikuu

13.01.

Petra Thurén

Tule mukaan vahvistamaan asiantuntijatiimiämme. Haemme nyt VIESTINTÄSUUNNITTELIJAA Jyväskylään vakituiseen, kokoaikaiseen tehtävään.

Mustankorkea etsii joukkoonsa sujuvakynäistä ja monipuolista viestintäsuunnittelijaa, jolla on kokemusta sisällöntuotannosta ja markkinoinnista.  Tehtävässäsi suunnittelet ja tuotat monikanavaisesti sisältöjä sekä sisäisiin että ulkoisiin viestintäkanaviimme. Vastaat muun muassa digi- ja somesisältöjen tuotannosta sekä koordinoinnista ja WordPress-verkkosivuston päivittämisestä. Osaat löytää näkökulmia ja puheenaiheita alamme ilmiöistä sekä yhdistää luovasti niihin liittyviä havaintoja asiakaslehden artikkeleiksi, mediatiedotteiksi ja postauksiksi.

Haluat auttaa ihmisiä päivittäisissä lajittelu- ja kierrätysasioissa yhdessä asiakaspalvelun tiimin kanssa. Otat tarvittaessa haltuun messuosaston rakentamisen, tapahtuman järjestämisen tai vierailijaryhmän opastuksen. Kiinnostus ja näkemys sisäisen viestinnän kehittämiseen on myös iso plussa!

Pystyt itsenäisesti suunnittelemaan työtäsi, langat pysyvät käsissäsi tiukemmissakin tilanteissa ja viet projektit loppuun aikataulussa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti paitsi sähköisissä kanavissa ja etäyhteyksien välityksellä, myös kasvotusten ihmisten kanssa. Olet hyvä tiimipelaaja ja kiva työkaveri.

Odotamme sinulta

  • Vähintään kolmen vuoden kokemusta vastaavista viestinnän ja/tai markkinoinnin tehtävistä
  • Soveltuvaa viestinnän koulutusta
  • Viestinnän kanavien hyvää tuntemusta
  • Aiempaa kokemusta viestinnän itsenäisestä toteuttamisesta olemassa olevilla työkaluilla (esim. Adobe-ohjelmistot, WordPress, Sprout Social tai muu vastaava somen dashboard, Google-ympäristö)
  • Suomen kielen erinomaista hallintaa. Hyvä englannin kielen taito katsotaan eduksi.
  • Kiinnostusta vastuullisuusviestintään

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisen tehtäväkentän jatkuvasti kehittyvällä kiertotalouden toimialalla, asiantuntevalla ja vakaalla työnantajalla
  • Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa roolissasi
  • Kattavat työterveys- ja hyvinvointipalvelut

Tehtäväkokonaisuutta voisi kuvata sanoilla monipuolinen, kehittävä ja vaativa. Emme kuitenkaan odota, että hoidat kokonaisen mainostoimiston työt yksin! Työskentelemme yhteistyössä koko organisaation voimin ja muodostatte yhdessä viestintäpäällikön kanssa pienen viestintätiimin. Meillä tiedostetaan se, että kaikkea emme ennätä tai osaa tehdä itse – eikä tarvitsekaan. Tästä syystä yhtiömme pitkäjänteistä viestintää ja markkinointia toteutetaan yhteistyössä osaavien kumppaneiden kanssa.

Noudatamme Avainta Ry:n työehtosopimusta. Nykyisessä tilanteessa teemme pääosin etätöitä, mutta toimipisteet sijaitsevat Jyväskylän Tourulassa Kivääritehtaalla sekä jätekeskuksellamme Ronsuntaipaleentiellä. Mahdollisuus liikkua omalla autolla on käytännössä edellytys työn hoitamiselle.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään viimeistään 27.01.2021 lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen rekry@mustankorkea.fi. Liitä hakemukseesi CV, palkkatoive sekä mahdolliset työnäytteesi / linkki portfolioosi. Pyrimme etenemään rekrytoinnin kanssa ripeästi ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Jätäthän siis oman hakemuksesi niin pian kuin mahdollista. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja asiakkuuspäällikkö Piia Aho, p. 040 778 7248 / piia.aho@mustankorkea.fi.

Mustankorkea Oy on neljän kunnan omistama jäteyhtiö, joka vastaa alueen yli 170 000 asukkaan päivittäisistä jätehuoltopalveluista Jyväskylässä, Laukaassa, Muuramessa ja Toivakassa. Vastuullamme on jätteiden keräys, kuljetus, vastaanotto, käsittely ja hyödyntäminen sekä jäteneuvonta. Lisäksi tuotamme paikallisista biojätteistä liikennepolttoainetta, biokaasua, sekä multatuotteita yksityis- ja ammattilaiskäyttöön. Mustankorkean liikevaihto oli vuonna 2019 noin 18,6 M€ ja yhtiömme työllistää tällä hetkellä yli 40 henkeä.

 

13.

tammikuu

Petra Thurén