Ajankohtaista

Puutarhajätteiden maksuton vastaanotto uudessa paikassa

Mustankorkea ottaa lokakuussa kotitalouksien risut, oksat ja haravointijätteet maksutta vastaan kolmessa paikassa. Jyväskylässä Mustannkorkean jätekeskuksella tavallisesti asioivien pyydetään huomioivan uusi vastaanottopaikka. Puutarhajätekuorman kanssa pitää lokakuun ajan ajaa Mustalammen maankaatopaikalle.

Karttakuva: Google.

29.

syyskuu

29.09.

Petra Thurén

Mustalammen maankaatopaikka sijaitsee Ronsuntaipaleentiellä aivan Mustankorkean jätekeskuksen läheisyydessä. Jyväskylän suunnasta tullessa ajetaan Mustankorkean risteyksen ohi ja käännytään seuraavasta vasemmalle. Risteyksiin tulee opasteen puutarhajätteen tuojille.

Purkupaikka on poikkeuksellisesti Mustalammen maankaatopaikalla, sillä jätekeskuksella on meneillään tietöitä. Puutarhajätteiden maksuton vastaanotto vetää perinteisesti väkeä jonoiksi saakka ja eri purkupaikalla yritetään välttää ruuhkien syntymistä jätekeskukselle.

Puutarhajätteitä voi  tuoda maksutta koko lokakuun 2020 ajan ma-pe klo 7-19.

Muut vastaanottopaikat ovat Laukaassa Haukilammen maantaakopaikalla ja Toivakassa Ajakantiellä. Laukaassa vastaanotto on ma-pe klo 12-18 ja Toivakassa pe klo 12-18 ja la klo 10-15.

29.

syyskuu

Petra Thurén