Ajankohtaista

Muutoksia Omapihan multiin

Tiesitkö, että eri multalaatuja tehdään omilla resepteillään, joita testataan ja tuotteiden laatua tarkkaillaan? Asiakkailta saadun palautteen ja tuotteiden kysynnän perusteella Mustankorkean multatuotteisiin tulee pieniä muutoksia. Omapiha Puutarhamulta sekä Havumulta jäävät pois tuotannosta, ja Omapiha Nurmikkomultaa on parannettu entisestään.

Multatuotteiden laatua tarkastellaan säännöllisesti.

30.

heinäkuu

30.07.

Petra Thurén

Nurmikkomulta ja Puutarhamulta ovat olleet Omapihan tuoteperheen myydyimmät tuotteet. Koska Nurmikkomullan reseptiä on parannettu, nämä tuotteet olisivat käytännössä olleet jo hyvin samanlaisia. Siksi Puutarhamultaa ei enää ole järkevää valmistaa ja myydä – edullisempi Nurmikkomulta soveltuu nyt entistä monipuolisemmin pihan- ja puutarhan laittoon.

”Toistaiseksi pidämme tuotteella tutun Nurmikkomullan nimen, mutta uudella reseptillä valmistettuna se on ravinteikkaampaa kuin edeltäjänsä, ja käy siksi nurmikon perustamisen lisäksi myös muuhun käyttöön” kertoo Mustankorkean ympäristö- ja laatuasiantuntija Iina Könönen.

Syötäville hyötykasveille suositellaan edelleen Omapiha Istutusmultaa, joka säilyy valikoimassa. Lyhyen ajan tarjonnassa olleen Omapiha Havumullan valmistus on sen sijaan lopetettu suhteellisen vähäisen kysynnän vuoksi.

Niin kotipuutarhurit kuin ammattirakentajat ovat löytäneet Mustankorkean multatuotteet, joiden menekki on kasvanut vuosi vuodelta. Tänä vuonna mennään jälleen kohti myyntiennätyksiä.

”Varmistamme mullan laadukkuuden tarkalla omavalvonnalla ja ammattimaisella tuotannolla. Hinnat ovat edulliset, koska pystymme hyödyntämään valmistuksessa paikallisesti, omissa laitoksissamme käsiteltyä biojätettä. Olemme alueen suurin mullanvalmistaja ja -myyjä, ja haluamme jatkossakin tarjota asiakkaille parasta lähimultaa”.

Lisätietoa multatuotteista täältä.

30.

heinäkuu

Petra Thurén