Ajankohtaista

Helatorstai vaikuttaa jätekuljetuksiin ja aukioloaikoihin

Helatorstai 21.5.2020 on arkipyhä, minkä vuoksi jäteastioiden tyhjennyksissä voi olla poikkeuksia. Mustankorkean jätekeskus ja asiakaspalvelun linjat ovat helatorstaina suljettuja. Perjantaina 22.5. kannattaa mahdollisuuksien mukaan välttää asioimista jätekeskuksella tai varautua jonoihin, sillä viime vuosien tapaan odotettavissa on vuoden vilkkain päivä.

18.

toukokuu

18.05.

Petra Thurén

Arkipyhät vaikuttavat monin tavoin myöskin jätehuoltoon ja näin keväällä pyhiä sattuu useammalle viikolle. Tällä viikolla jätteenkuljettajat voivat helatorstain vuoksi tyhjentää astioita poikkeuksellisesti hieman ennen tai jälkeen tavallisen tyhjennyspäivän.

Helatorstaina Mustankorkean jätekeskus on kiinni ja asiakaspalvelun linjat myöskin suljettu.

Helatorstain jälkeinen perjantai on jo useamman vuoden ollut vilkkain päivä jätekeskuksella – esimerkiksi viime vuonna kävi lähes 1500 asiakasta. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, myös tänä vuonna kannattaa siis varautua ruuhkiin ja jonoihin niin perjantaina 22.5. kuin myöskin lauantaina 23.5. Jos mahdollista, kannattaa asiointia siirtää toiseen päivään, tai ainakin varata matkaan hieman aikaa ja malttia.

18.

toukokuu

Petra Thurén