Ajankohtaista

Mustankorkean toiminta ja koronavirus

Mustankorkealla varaudutaan koronaviruksen vaikutuksiin ja pyritään ennaltaehkäisten turvaamaan henkilöstön ja asiakkaiden terveyttä ja hyvinvointia. Jätehuolto toimii normaalisti, mutta huomioimme viralliset ohjeet kaikessa toiminnassamme.

13.

maaliskuu

13.03.

Petra Thurén

Koronaviruksen leviämiseen ja sen ehkäisyyn varaudutaan myös Mustankorkealla.

Jätekeskus on auki ja palvelee asiakkaita toistaiseksi normaalisti.  Toivomme myös asiakkaiden huomioivan muut kävijät esimerkiksi antamalla vaaka-asemalla tilaa asiointiin. Henkilökunta on ohjeistettu toimimaan tilanteen vaatimalla tavalla ja huolehtimaan käsihygienista erityisellä tarkkuudella.

Toimistomme Kivääritehtaalla ja jätekeskuksella on toistaiseksi suljettu asiakkailta. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisillä lomakkeilla.

Jätekuljetukset jatkuvat tällä hetkellä normaalisti. Mustankorkealla on olemassa toimintaohjeensa myös poikkeustilanteiden varalle.

Suurten jätteiden noutopalvelu on toistaiseksi keskeytetty.

Emme toistaiseksi ota vastaan vieraita tai vierailijaryhmiä. Esikoululaisten Älli ja Into -jäteneuvontakiertue sekä muut jäteneuvontatilaisuudet on keskeytetty ja toistaiseksi peruttu.

Seuraamme tilanteen kehittymistä sekä virallisia ohjeita omassa toiminnassamme. Tiedotamme asiakkaita muutoksista tarpeen vaatiessa.

 

13.

maaliskuu

Petra Thurén