Ajankohtaista

Muovipakkausten keräys nyt myös Korpilahdella

Muovipakkausten erilliskeräys on nyt mahdollista myös Jyväskylän Korpilahdella. Keräyspisteeseen on tuotu väliaikaiset keräyskontit, jotka ovat käytössä toistaiseksi. Keväällä käyttöön saadaan jätepuristin.

13.

helmikuu

13.02.

Petra Thurén

Korpilahden Kirkkolahdentien hyötykeräyspisteelle on tuotu kaksi keräyskonttia kotitalouksien pakkausmuoville.

Keräyskontit ovat paikallaan väliaikaisesti, kunnes keväämmällä käyttöön saadaan pakkausmuoville tarkoitettu jätepuristin. Sen vaatimat sähkötyöt valitettavasti viivästyivät, joten käyttöönotto siirtyi alkuperäisestä aikataulusta.

Kotitaloudet voivat tuoda muovinkeräykseen kuivia ja puhtaita muovipakkauksia, kuten elintarvikkeiden muovisia rasioita ja pusseja sekä pesuaine- ja shampoopulloja. Keräykseen ei saa laittaa muoviesineitä (kuten ämpärit, lelut), likaisia muovipakkauksia eikä yritysten muovijätettä.

 

13.

helmikuu

Petra Thurén