Ajankohtaista

Jäteastioiden tyhjennykset yhä poikkeusaikataulussa

Liukas suojasää vaikuttaa jo ennestään poikkeuksellisiin jäteastioiden tyhjennysrytmeihin. Joulun, uudenvuoden ja loppiaisen pyhät osuivat arkipäiville, joten tyhjennyksissä on muutoksia useamman viikon ajalla.

07.

tammikuu

07.01.

Petra Thurén

Liukkaat ja jäiset tiet ja pihat ovat hankaloittaneet jäteastioiden tyhjennyksiä monin paikoin. Lisäksi jäteautot ajavat edelleen poikkeavien aikataulujen mukaisesti joulun, vuodenvaihteen ja loppiaisen pyhien vuoksi.

Tyhjennyspäivä saattaa siis poiketa tavallisesta ja sääolosuhteiden vaihtelun vuoksi myös uudet muutokset ovat mahdollisia.

Muistathan, että jäteastioiden ympäristön ja niille johtavan tien talvikunnossapito ja hiekoitus on kiinteistön omistajan vastuulla.

07.

tammikuu

Petra Thurén