Ajankohtaista

Rakennustyöt vaikuttavat liikenteeseen jätekeskuksella

Mustankorkean jätekeskuksella on loppuvuoden ja vuodenvaihteen aikana tekeillä maanrakennustöitä, jotka voivat vaikuttaa liikennöintiin alueella. Erityisesti Ronsuntaipaleentieltä vaaka-asemalle ja biokaasun tankkausasemalle johtavien teiden varsilla saattaa olla häiriöitä.

26.

marraskuu

26.11.

Petra Thurén

Jätekeskuksen taaemmissa osissa on jo alkanut rakennustyö, joka voi aiheuttaa häiriötä erityisesti raskaalle liikenteelle. Kotitalousasiakkaisiin tällä ei ole juurikaan vaikutusta.

Ronsuntaipaleentieltä portille ja biokaasun tankkausasemalle johtavien teiden varressa tehdään kaapelointia sekä putkitöitä, jotka voivat vaikuttaa kaikkeen liikenteeseen. Haitta voi olla merkittävää erityisesti joulukuun alussa.

Pyydämme kaikkia alueella liikkuvia huomioimaan rakennustyöt ja niistä mahdollisesti aiheutuvat hetkittäiset vaikutukset. Huomioittehan tämän myös ajonopeuksissa alueella.

26.

marraskuu

Petra Thurén