Ajankohtaista

Postin lakkoa ennakoidaan laskutuksessa

Maanantaina 11.11.2019 alkava Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n työtaistelu saattaa vaikuttaa laajasti postin kulkuun. Mustankorkealla viivästyksiin on varauduttu muun muassa pidentämällä lähtevien laskujen maksuaikoja.

08.

marraskuu

08.11.

Petra Thurén

PAU on ilmoittanut 11.11. alkavan lakon jatkuvan sunnuntaihin 24.11. saakka. Myös Mustankorkealla on varauduttu siihen, että postin kulussa saattaa olla viivästyksiä.

Niissä asiakasryhmissä, missä moni saa vielä jätelaskunsa paperisena, maksuaikaa on jatkettu normaalista kahdesta viikosta poikkeuksellisesti viiteen viikkoon. Sähköisissä laskuissa maksuaika on normaali kaksi viikkoa.

Myös muistutuskirjeiden lähettämistä saatetaan lykätä lakon jatkuessa. Tilannetta seurataan ja arvioidaan uudelleen tarpeen vaatiessa.

 

08.

marraskuu

Petra Thurén