Ajankohtaista

Piha talviteloille - puutarhajätteet käsittelyyn Mustankorkealle

Monessa kotipihassa alkaa pian pihan valmistelu talvikuntoon. Risut, oksat ja haravointijätteet voi tuoda Mustankorkean jätekeskukselle ympäri vuoden.

11.

syyskuu

11.09.

Petra Thurén

Mustankorkean jätekeskus ottaa vastaan puutarhajätettä ympäri vuoden. Kevät ja alkukesä on kaikkein vilkkain sesonki, ja toukokuussa on perinteisesti järjestetty maksuton kampanjakuukausi.

Risuja, oksia ja haravointijätettä voi kuitenkin tuoda käsittelyyn ympäri vuoden. Maksu kotitalouksilta on 11 euroa / päivä, eli yhden päivän aikana voi tuoda niin monta peräkärryllistä kuin on tarve ja ehtii. Hinnastoon voi tutustua tarkemmin täältä.

Jätekeskuksella risut ja oksat sekä haravointijäte puretaan eri paikkoihin, mikä kannattaa huomioida jo kuormaa pakatessa. Omenat ja muumio-omenat eivät kuulu puutarhajätteen sekaan.

Tänä vuonna Mustankorkea järjestää myös erillisen puutarhajätteen vastaanoton Laukaassa. Keräyspaikka on Haukilammen maankaatopaikalla ja maksu sama 11 euroa päivässä. Valvottu vastaanotto on lokakuun kahdella ensimmäisellä viikolla ja siitä viestitään erikseen.

Muistathan, että puutarhajäte -kuten muukaan jäte- ei kuulu naapurin tai kunnan maille!

11.

syyskuu

Petra Thurén