Ajankohtaista

Mustankorkean asiakaspalvelu suljettu 16.9.2019

Mustankorkean puhelinlinjat ovat kiinni maanantaina 16.9.2019 tietojärjestelmien ohjelmistopäivityksen vuoksi. Sähköpostit ja lomakkeet tulevat normaalisti perille.

09.

syyskuu

09.09.

Petra Thurén

Mustankorkean asiakaspalvelun puhelin on suljettu poikkeuksellisesti maananatain 16.9.2019. Linjat ovat kiinni tietojärjestelmän päivityksen vuoksi, mutta sähköpostit ja sähköiset lomakkeet tulevat normaalisti perille. Myös chatpalvelu auttaa ja välittää tarvittaessa asioita eteenpäin. Yhteydenottoihin vastataan saapumisjärjestyksessä.

Asiakaspalvelussa on tällä hetkellä edelleen ruuhkaa. Viestejä ja yhteydenottoja on kasaantunut, ja sumaa puretaan vanhimmasta päästä. Tilanne ja vastausviive pyritään normalisoimaan mahdollisimman pikaisesti.

09.

syyskuu

Petra Thurén