Ajankohtaista

Mustankorkean Seppälän kaasuntankkausasema on avattu

Mustankorkean biokaasun tankkausasema Jyväskylän Seppälässä on avattu uudelleen kaikille autoilijoille tänään keskiviikkona 7.8.2019.

07.

elokuu

07.08.

Petra Thurén

Seppälän Citymarketin parkkialueella sijaitseva kaasuntankkausasema otettiin käyttöön kesäkuun lopussa, mutta jouduttiin sulkemaan uudelleen teknisen vian vuoksi. Nyt rikkoutuneet osat on vaihdettu ja testitankkaukset tehty.

Asema on kaikkien kaasuautoilijoiden käytössä keskiviikkoaamusta alkaen. Ensimmäisinä päivinä aamusta iltapäivään tankkauksen ja laitteiden toiminta varmistetaan niin, että asemalla on valvomassa Mustankorkean oma asiantuntija.

”Olemme siis ensimmäiset pari päivää paikan päällä tarkkailemassa, että kaikki sujuu kuten pitää. Mahdollisiin häiriöihin voidaan niin ikään reagoida heti. Lisäksi kaasuautoilijoita voidaan neuvoa ja opastaa tankkauslaitteiston käytössä tarvittaessa vaikka kädestä pitäen”, kertoo Mustankorkean toimitusjohtaja Esko Martikainen.

Biokaasun tankkausasema sijaitsee osoitteessa Vasarakatu 29, Citymarketin parkkialueella. Kylmäasema on avoinna ympäri vuorokauden.

 

07.

elokuu

Petra Thurén