Ajankohtaista

Multasesonki alkaa Mustankorkean Omapihalla

Kevään multamyynnin sesonki alkaa maanantaina 29.4.2019, kun Omapiha avataan kotitalousasiakkaille. Tarjolla on Mustankorkean omia multatuotteita sekä paikallisen yrityksen kivi- ja hiekkatuotteita kotipihaan ja puutarhaan.

26.

huhtikuu

26.04.

Petra Thurén

Omapiha on avoinna sesongin ajan Mustankorkean jätekeskuksen aukioloaikojen mukaisesti: arkisin ma-pe 7-19 ja touko-elokuussa lauantaisin 9-14.

Myynnissä on kotipihoihin ja puutarhoihin soveltuvia multatuotteita sekä kiviä, hiekkoja ja kuorikatetta. Kaikkia tuotteita ei välttämättä ole saatavilla heti, vaan ne tulevat myyntiin hieman myöhemmin. Lisätietoa tuotteista täältä.

Tuotteita voi noutaa itse peräkärryllä tai tilata isomman määrän suoraan kohteeseen – katso lisätietoja hinnastosta.

26.

huhtikuu

Petra Thurén