Ajankohtaista

Asiakaspalvelussa ruuhkaa - vastaus saattaa viivästyä

Mustankorkean asiakaspalveluun tulee tällä hetkellä poikkeuksellisen paljon yhteydenottoja. Puhelinlinjat saattavat olla ruuhkaisia ja vastausviestin saaminen kestää tavallista kauemmin.

12.

huhtikuu

12.04.

Mustankorkea

Petra Thurén

Mustankorkean asiakaspalveluun tulevien yhteydenottojen määrässä on tällä hetkellä piikki, joten linjat ovat ruuhkautuneet.

Soittopyyntöihin, sähköposteihin ja lomakkeilla tulleisiin yhteydenottoihin vastataan saapumisjärjestyksessä, mutta vastauksen saaminen voi tällä hetkellä viedä tavallista kauemmin.

”Erityisen paljon yhteydenottoja tulee jätekuljetuksista, varsinkin alueilta, missä vaihtui jätteenkuljettaja huhtikuun alussa. Reiteissä on ollut ongelmia ja virheitä, joita selvitämme yhdessä kuljetusyrityksen kanssa. Ruuhkahuipusta johtuen vastauksen saaminen voi poikkeuksellisesti kestää jopa muutamia päiviä, kun yleensä pystymme vastaamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä. Pahoittelemme asiakkaille tästä aiheutuvaa harmia ja pyydämme malttia”, kertoo Mustankorkean viestintä- ja asiakkuuspäällikkö Piia Aho.

Mustankorkean asiakaspalvelun puhelinlinjat ovat auki arkisin ma-pe klo 9-15. Chat palvelee arkisin klo 9-22 ja viikonloppuisin klo 10-18.

12.

huhtikuu

Mustankorkea

Petra Thurén