Ajankohtaista

Seppälän biokaasun tankkausasemalla viimeistelyä ja viranomaisasiaa

Mustankorkean Seppälän tankkausasemalla on parin viime viikon aikana tehty viimeisteleviä töitä ja viranomaistarkastuksia. Tankkauslaitteisto on kunnossa ja esimerkiksi maksupäätteen yhteydet toimivat. Kaasun varastointikonttiin on tilattu ja siihen asennetaan vielä puuttuva varolaite, kaasuilmaisin.

13.

maaliskuu

13.03.

Mustankorkea

Petra Thurén

Laitetoimittajan mukaan myös tankkausmittariston tyyppihyväksyntä on nyt saatu päätökseen ja sille on tulossa vaadittu sertifikaattimerkintä. Tämän jälkeen asemalle saadaan turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesilta käyttölupa.

”Pahoittelemme edelleen valmistumisen viivästymistä. Laitetoimittajalta saamamme tiedon perusteella nyt ei kuitenkaan pitäisi enää mennä kauaa, kun voimme tiedottaa aseman avautumisesta”, kertoo Mustankorkean toimitusjohtaja Esko Martikainen.

13.

maaliskuu

Mustankorkea

Petra Thurén