Ajankohtaista

Itsenäisyyspäivä vaikuttaa jätehuoltoon

Itsenäisyyspäivä 6.12.2018 vaikuttaa jäteastioiden tyhjennyksiin ja jätekuljetuksiin Mustankorkean alueella. Jäteastioita ei tyhjennetä torstaina lainkaan, joten kuljetusyritykset ajavat reittejä korvaavina ajopäivinä ennen tai jälkeen itsenäisyyspäivän sekä poikkeuksellisesti myös lauantaina. Myös vaihteleva talvisää saattaa viivästyttää jäteastioiden tyhjennyksiä.

04.

joulukuu

04.12.

Mustankorkea

Petra Thurén

Myös Mustankorkean jätekeskus ja toimisto hiljenevät itsenäisyyspäivän viettoon. Palvelemme normaalisti jälleen perjantaina 7.12, jolloin jätekeskus on auki klo 7-19 ja asiakaspalvelun puhelin vastaa klo 9-15.

Mustankorkea Oy toivoo rauhallista itsenäisyyspäivää kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille!

04.

joulukuu

Mustankorkea

Petra Thurén