Ajankohtaista

Talous- ja henkilöstöpäällikön sijaisuus avoinna

Etsinnässä taloushallinnon ja HR:n moniosaaja! Haemme joukkoomme syksystä alkaen talous- ja henkilöstöpäällikköä äitiysloman sijaiseksi.

08.

elokuu

08.08.

Mustankorkea

Petra Thurén

Haemme nyt Mustankorkealle talous- ja henkilöstöpäällikköä noin vuoden kestävään äitiyslomasijaisuuteen Jyväskylään. Viihtyisä ja moderni toimisto sijaitsee aivan keskustan tuntumassa Kivääritehtaalla.

Mitä etsimme?

Etsimämme henkilö on vahvasti taloushallinto-orientoitunut ja tilinpäätöstaitoinen osaaja, jolla on myös hyvä tuntemus verotuksesta. Aikaisempi kokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä ja ymmärrys työsuhdeasioista ovat myös tarpeen tehtävässä menestymisen kannalta.

Joukkoomme sopii avoin ja sosiaalinen persoona. Olet rohkea ja päättäväinen työssäsi ja uskallat tuoda asiat esille työyhteisössä. Pystyt tarvittaessa työskentelemään suullisesti ja kirjallisesti englannin kielellä.

Koska haku on avoinna?

Nyt! Lue lisää työstä, hakukriteereistä ja rekrytoinnin etenemisestä täältä.

08.

elokuu

Mustankorkea

Petra Thurén