Ajankohtaista

Ilmoittautuminen taloyhtiöiden muovinkeräyskokeiluun starttaa

Kerros- ja rivitaloyhtiöt voivat nyt ilmoittautua marraskuussa alkavaan muovinkeräyskokeiluun. Ilmoittautumisia otetaan vastaan heinä-elokuun ajan.

29.

kesäkuu

29.06.

Mustankorkea

Petra Thurén

Taloyhtiöille tarkoitettu muovinkeräyskokeilu alkaa Jyväskylässä marraskuussa. Taloyhtiöt voivat ilmoittaa halukkuutensa osallistua kokeiluun heinä-elokuun ajan vain tällä verkkolomakkeella. Ilmoittajana ja yhteyshenkilönä voi toimia ainoastaan isännöitsijä, jonka kautta hoidetaan myös kokeiluun liittyvä viestintä ja ohjeistus.

Mukaan otetaan vähintään 20 huoneiston taloyhtiöitä, jotka sijaitsevat määritellyllä alueella.  Lue lisää kokeilusta täältä.

Taloyhtiöiden on hyvä huomioida, että kokeiluun osallistuminen ei ole maksutonta – muovijäteastioiden tyhjennyksestä laskutetaan, kuten muidenkin jäteastioiden tyhjennyksestä ja käsittelystä.

Taloyhtiö voi joko vaihtaa osan sekajäteastioistaan (660 l) muovijätteelle tai hankkia omakustanteisesti lisäastian, jos jätetilan koko sen sallii. Huomio, kokeilu ei koske sellaisia kiinteistöjä, joissa sekajäte kerätään syväkeräyssäiliöihin.

Mukaan valittavien taloyhtiöiden yhteyshenkilöihin otetaan yhteyttä syksyllä. Jos ilmoittautunut taloyhtiö ei syystä tai toisesta pääse mukaan kokeiluun, myös tästä ilmoitetaan.

29.

kesäkuu

Mustankorkea

Petra Thurén