Ajankohtaista

Mustankorkea laajentaa suurten jätteiden noutopalvelua

Mustankorkea tarjoaa vuoden 2018 alusta kaikille asiakkailleen suurten jätteiden noutopalvelun. Aiemmin palvelu on ollut saatavilla vain Jyväskylässä, mutta nyt sen voi tilata myös Laukaasta, Muuramesta ja Toivakasta.

08.

tammikuu

Mustankorkea

Petra Thurén

Palvelun hinnoittelu perustuu noutopaikkaan, jotka on jaettu kahteen vyöhykkeeseen, sekä haettavan jätteen kokoon. Hinnoittelussa puhutaan tuotteista – 1-5 tuotetta noudettuna maksaa saman verran. Yksi tuote voisi olla vaikkapa nojatuoli, viisi tuotetta puolestaan ruokapöytä ja neljä tuolia.

”Kyse on siis siitä, kuinka paljon on kannettavaa. Yhdeksi tuotteeksi laskettavan nojatuolin nouto maksaa kuitenkin saman verran, kuin ruokailuryhmän. Jos asiakas tilaa palvelun enemmälle kuin viidelle tuotteelle, mennään seuraavaan hintaluokkaan”, selventää kuljetusvastaava Terttu Nyberg.

Vyöhykkeet perustuvat ajomatkaan sekä yhteistyökumppanina toimivan 014-Kuljetus Oy:n ajopäiviin. Ensimmäisellä vyöhykkeellä kuljetuksia ajetaan kaikkina arkipäivinä, toisella vyöhykkeellä tiettyinä ajopäivinä.

Asiakas tilaa palvelun Mustankorkealta sähköisellä lomakkeella. Mustankorkean kanssa sovitaan toivotusta noutopäivästä, minkä jälkeen kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja sopii tarkemmasta kellonajasta.

Kuljetushinnan lisäksi osasta jätteistä peritään jätetaksan mukaisesti käsittelymaksu, jolloin palvelun hinta muodostuu kuljetuksesta ja käsittelystä. Osa jätteistä, kuten esimerkiksi sähkö- ja elektroniikkaromut ja metallit, käsitellään veloituksetta. Lue lisää palvelusta täältä.

08.

tammikuu

Mustankorkea

Petra Thurén