Ajankohtaista

Mustankorkea hiljenee itsenäisyyspäivän viettoon

Itsenäisyyspäivä 6.12. vaikuttaa jäteastioiden tyhjennyksiin ja jätekuljetuksiin Mustankorkean alueella. Jäteastioita ei tyhjennetä keskiviikkona lainkaan, joten kuljetusyritykset ajavat reittejä korvaavina ajopäivinä ennen tai jälkeen itsenäisyyspäivän. Tästä johtuen astioiden tyhjennyspäivä saattaa poiketa tavallisesta.

Myös Mustankorkean jätekeskus ja toimisto hiljenevät itsenäisyyspäivän viettoon. Palvelemme normaalisti jälleen torstaina 7.12, jolloin jätekeskus on auki klo 7-19 ja asiakaspalvelun puhelin vastaa klo 9-15.

Mustankorkea Oy toivoo rauhallista itsenäisyyspäivää kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille sekä onnittelee satavuotiasta Suomea!

04.

joulukuu

Mustankorkea

Petra Thurén

04.

joulukuu

Mustankorkea

Petra Thurén