Ajankohtaista

Asunto-osakeyhtiöille oma asiakastili

Mustankorkean jätekeskukselle tulee paljon yksittäisiä jätekuormia taloyhtiöistä esimerkiksi siivoustalkoiden jälkeen. Näiden kuormien laskutuksessa on toisinaan ongelmia, joiden välttämiseksi toivomme isännöitsijöiltä yhteistyötä.

Asunto-osakeyhtiölle pitäisi jatkossa avata Mustankorkean tiliasiakkuus ennen jätekuormien toimittamista. Pyydämme siis isännöitsijöitä ottamaan ennakkoon yhteyttä, mikäli tiliä ei vielä ole.

Tilanteessa, jossa asunto-osakeyhtiön omaa asiakastiliä ei ole avattu ennakkoon, joudumme kirjaamaan tuodun kuorman isännöitsijän nimissä olevalle tilille ja As Oy merkitään laskuun viitetietona. Osapuolten katsotaan tällöin hyväksyvän tämän laskutustavan.

Olemme toimineet näin myös tähän saakka, mutta joissakin tapauksissa menettely on johtanut reklamaatioihin puutteellisten laskutustietojen vuoksi –  laskuja on hyvitetty ja luotu järjestelmiimme uudelleen. Tästä aiheutuu ylimääräistä vaivaa asiakkaalle, joka joutuu ottamaan yhteyttä meihin, sekä ruuhkaa taloushallintoomme laskujen selvityksen vuoksi.

Jotta jatkossa voisimme välttää tätä ja pitää palvelun myös vaaka-asemalla mahdollisimman sujuvana, toivomme siis kaikkien isännöitsijöiden avaavan edustamalleen taloyhtiölle tiliasiakkuuden vähintään kaksi päivää ennen jätteiden toimittamista. Tiliasiakashakemuksen voi tehdä kätevästi sähköisellä lomakkeellamme.

27.

heinäkuu

Mustankorkea

Petra Thurén

27.

heinäkuu

Mustankorkea

Petra Thurén